HULP

Op deze pagina vindt u de antwoorden op uw vragen over:

Als u het antwoord op uw vraag niet op deze pagina kunt vinden, aarzel dan niet om ons te contacteren via ons contact formulier. Ons team helpt u graag verder.

Verzending & Bezorging

Wij verzenden uw bestelling zodra wij uw betaling ontvangen.

In het algemeen is de verzendtijd 1 tot 2 werkdagen (maandag t/m vrijdag met uitzondering van feestdagen).

In België, de levertijd is 2 tot 3 werkdagen (maandag tot en met vrijdag, behalve op feestdagen). Houd voor andere landen rekening met 5 tot 10 werkdagen (maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen), hoewel het afhankelijk van uw regio sneller kan gaan.

Voor de levering van uw bestellingen maken we doorgaans gebruik van Bpost. Voor leveringen buiten België stuurt Bpost de goederen door naar de postdienst in uw land. Deze laatste bezorgt het pakket op het afleveradres.

Track & Trace

U kunt uw pakket op elk moment volgen met uw tracking nummer via de bpost website. Als u uw tracking nummer niet heeft ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier !

Terugkeer & Terugbetaling

Voor niet-bederfelijke producten heeft u het recht om uw aankoop binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling te annuleren. Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons binnen de tijdslimiet op de hoogte stellen van uw beslissing via ons contactformulier. Nadat u ons heeft laten weten dat u uw artikel wilt retourneren, ontvangt u de procedure per e-mail. U heeft dan maximaal 14 dagen de tijd om het artikel aan ons te retourneren.

Retourkosten zijn geheel voor uw rekening.

Om een terugbetaling te krijgen, mogen geretourneerde producten geen schade hebben opgelopen. De originele verpakking van het artikel mag niet zijn geopend. Artikelen moeten in hun originele staat worden geretourneerd.

Zodra we het artikel hebben ontvangen, controleren we of het in de originele staat is en geven we de terugbetaling uit.

Bederfelijke producten en gepersonaliseerde producten zijn, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen, uitgesloten van het herroepingsrecht. Wanneer een bestelling voor dergelijke producten wordt geplaatst, is deze definitief en definitief.

Betaalmethoden

Bij het valideren van uw bestelling heeft u de keuze tussen verschillende veilige betaalmethoden:

  • Paypal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Bancontact

U kunt er ook voor kiezen om te betalen via overschrijving. Houd er rekening mee dat bij deze betaalmethode de levertijd kan worden verlengd. We moeten inderdaad wachten om het geld op onze bankrekening te ontvangen voordat we de bestelling verzenden. De tijd genomen om de overdracht ontvangt hangt af van de uitgevende bank.

Ongeacht de betalingswijze gekozen, worden de gegevens betreffende de transactie verzonden versleuteld overgedragen. Voor het afhandelen van transacties maken wij gebruik van het gecertificeerde bedrijf Stripe.

Het CoffeeBreak-team heeft geen toegang tot uw bankgegevens.